Móda a krása

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako na lupiny

Aj vy sa trápite s neustále „zasneženými“ ramenami vďaka nepekným lupinám? . Napriek množstvu lekárenských a kozmetických prostriedkov proti lupinám existujú aj recepty, na ktoré prisahali aj naše staré mamy. Bylinky: Odporúča sa oplachovať vlasy v odvare mäty priepornej alebo tiež tymianu.Dalšie bylinky, ktoré stoja za vyskúšanie v boji proti lupinám sú šalvia a rozmarín. Acylpyrín vo vlasoch: Recept je jednoduchý – rozpustite jednu až dve tabletky acylpyrínu v troche vody a tento zázračný prípravok si potom votrite do pokožky hlavy a nechajte aspoň dve minúty pôsobiť. Potom vlasy dôkladne opláchnite. Lupiny by sa mali stratiť. Jablčný ocot: Ak vás teda trápia nepríjemné lupiny, mali by ste si jablčným octom potierať pokožku hlavy a nechať ho pôsobiť asi hodinu, následne vlasy umyte. Jablčný ocot má protizápalové a dezinfekčné účinky. Biely jogurt: Jogurt Biely jogurt je ďalším pomocníkom z radu babských receptov proti lupinám. Odporúča sa votrieť si čistý biely jogurt do vlasovej pokožky, nechať niekoľko minút pôsobiť a potom vlasy umyť.

Vlasy | stály odkaz

Komentáre

  1. Vlasy
    Ja mám suché a lámavé vlasy, preto mi kaderníčka odporučila, aby som si kúpila elixír v podobe keratínu, ktorý by mi dokázal vlasy zlepšiť. Moc som tomu neverila, ale kúpila som si ho a vlasy vyzerajú naozaj konečne lepšie.
    publikované: 22.05.2019 13:16:20 | autor: Renata (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014